top of page

Celebrity a ich „coffee to go“

Medzi predvádzaním šialených kaskadérskych kúskov, pózovaním na titulkách najznámejších časopisov, či tvorbou scenárov úspešných trhákov, si neodpustia ich pravidelnú dávku kávy pripravenú k praktických téglikoch. To sú celebrity, ľudia ako my, zaneprázdnení, ktorí v kolotoči povinností často krát nemajú čas sadnúť si na kávu.


Pojem „coffe-to-go“ asi netreba veľmi charakterizovať. Tento pojem sa k nám dostal z Ameriky. Možno povedať, že súvisí so zrýchleným tempom, ale určite je to aj istý druh životného štýlu. Prídeme do kaviarne alebo sa zastavíme pri stánku s kávou, kúpime si jednu, ktorú napríklad po ceste do práce vypijeme.


A kam si celebrity najčastejšie chodia po svoju kávu?

Ak sa chystáte do Ameriky a chcete vidieť vašu obľúbenú hviezdu, tak Starbucks je tým pravým miestom pre jej vzhliadnutie. Pracovníci tejto kaviarne sa rozrozprávali a vďaka tomu vám môžeme prezradiť, aké druhy kávy jednotlivé hviezdy milujú. Môžete tu stretnúť Reese Witherspoon, ktorá má rada veľké sójové latté s mandľami, Mary-Kate Olsen a jej vanilkové latté bez cukru, Nicole Kidman si objednáva trojité mega cappuccino, Renee Zellweger extra veľké vanilkové latté so škoricou. Katie Holmes, Katy Perry, ale aj Vanilla Ice milujú vanilkové sójové latté. Britney Spears je zasa pobláznená do karamelového frappuccina, Elijah Wood dáva prednosť veľkému espressu s ľadom a Ricky Martin nedá dopustiť na vanilkové latté bez cukru a tuku. Hlavne nezabudnite! Nové kabelky alebo topánky môžu pôsobiť elegantne, ale ak chcete byť v Hollywoode „HOT“, budete musieť so sebou všade nosiť obrovský téglik s kávou :)


Sledujte nás na Facebooku
  • Facebook Basic Square
Najčítanejšie články
bottom of page