top of page

Výstava KÁVA ● ČAJ ● ČOKOLÁDA „TRADIČNE – NETRADIČNE“


Radi by sme vás pozvali na výstavu KÁVA ● ČAJ ● ČOKOLÁDA „TRADIČNE – NETRADIČNE“ , ktorá sa bude konať v dňoch 7. – 9. novembra 2014 v priestoroch hotela Crowne Plaza Bratislava. Ide o jedinečnú výstavu, ktorá sa v takomto rozsahu na Slovensku ešte nekonala.


Predstaví sa vám veľké množstvo dovozcov káv, pražiarov a distribútorov, ale aj správnych kávových fanatikov, od ktorých sa každý môže niečo nové dozvedieť a ochutnať novinky na trhu.


Už pri vstupe vás privíta vôňa čerstvo praženej kávy a hneď nato vám pozdvihnú náladu ochutnávky čokolády, kávy a čaju. Posilnení dávkou kofeínu si budete môcť vlastnoručne vyrobiť svoju čokoládovú pochúťku. Expozície budú pastvou pre oči a popri tom sa budete môcť započúvať do odborných výkladov či sprievodných prednášok.


Výstava je určená pre odborníkov, laikov a fanúšikov týchto úžasných pochutín. Zastavte sa a zapojte do prehliadky výstavy všetky svoje zmysly.


Vstupenky je možné zakúpiť priamo na výstave v hoteli Crowne Plaza alebo cez predpredaj.sk. Jednodňová vstupenka pre dospelých stojí v predpredaji 3 €, na mieste 4 €. V cene vstupenky je katalóg spolu s darčekom od vystavovateľov – zľavovými kupónmi využiteľnými na nákup vybraného sortimentu po výstave.


Viac informácií o výstave na www.kavacajcokolada.sk.

Sledujte nás na Facebooku
  • Facebook Basic Square
Najčítanejšie články
bottom of page