top of page

Typológia osobnosti podľa kávy, ktorú pijete


Možno ani netušíte, že podľa toho akú kávu pijete, sa dá zistiť, aký typ osobnosti ste. Áno, nám sa to pre vás podarilo odhaliť. Ide o subjektívne profilovanie, je možné, že sa v ňom moc nenájdete, ale zaručene pobavíte. Tak sa teda usaďte, urobte si vašu obľúbenú kávičku a pripravte sa na to, že sa dozviete o vás veci, o ktorých ste možno ani netušili. Ak ste sa niekde našli, nezabudnite nám napísať.


ESPRESSO milovníci

Tí, čo pijú espresso sú náladoví, zbehlí vo svete a tvrdo pracujúci. Sú to rodení vodcovia, ktorí si pevne idú za svojimi cieľmi. Nestrpia hlupákov a preferujú intenzívny spôsob života. Vyznačujú sa aj náchylnosťou k menším klamstvám, ktorých následky vedia včas odčiniť. Zároveň môžu byť skúsenými, vzrušujúcimi a suverénnymi milencami. Na druhej strane nie sú preslávení spoľahlivosťou, ani neochvejnou vernosťou.


Milovníci CAPPUCCINA

Sú to extroverti s optimistickým pohľadom na svet. Rovnako, ako ich nápoj, aj oni dokážu dobre peniť, ak sa v ich okolí deje nejaká krivda. Nezaoberajú sa detailmi. Dlhé diskusie na nie práve najzábavnejšie témy ich nudia. Tešia sa z materiálnych vecí, ale nie sú nimi posadnutí. Majú radi milovanie s partnerom, ktorý má fantáziu a nebojí sa skúšať nové veci.


LATTÉ milovníci

Majú radi svoje pohodlie a potrpia si na perfektný zovňajšok. Práve to súvisí aj s ich potrebou stále sa páčiť a vynikať. Milujú nakupovanie a často si doprajú relax. Dokážu byť veľmi milí, priateľskí a spoločenskí, ale aj nekompromisní, ak si to ich postavenie napr. v práci vyžaduje. Sú vernými partnermi pričom milujú dlhé a jemné milovanie.


Milovníci INSTANTNEJ KÁVY

Sú to veselí a priamočiari ľudia, ktorí majú radi smiech a žijú na maximum. Zbytočne sa nezaoberajú malichernosťami a sú alergickí na príliš okázalé a domýšľavé správanie. V práci sa môžu zdať ostatným, ktorí ich dobre nepoznajú nezáživní, namyslení, ale opak je pravdou. Sú dobrými priateľmi, ochotní vždy pomôcť. Majú svoje názory, za ktorými si stoja, aj keď nie vždy s nimi všetci súhlasia. Pri milovaní majú radi klasiku, počas ktorého si často nechávajú, či zabúdajú ponožky na nohách.


Milovníci ZALIEVANEJ KÁVY

Vyžívajú sa v minimalizme a v čistom štýle. Majú radi poriadok vo svojich veciach a samozrejme sa o to snažia aj vo svojom živote. Sú tichí, náladoví, ale aj náchylní na krátke prejavy extrovertného správania. Priateľov si veľmi vážia a majú s nimi úprimný a čestný vzťah. Majú svoje zvyky, ktoré s obľubou vykonávajú, pričom neobľubujú novoty. S partnerom musia byť zosúladení, čo sa odráža aj v ich milostnom živote.

Sledujte nás na Facebooku
  • Facebook Basic Square
Najčítanejšie články
bottom of page