top of page

Celebrity o káve III.


Pozrime sa na ďalšie výroky známych osobností o káve. Čo si o káve myslí John Cusack, Steven Spielberg, Mary-Kate Olsen alebo Jennifer Grant? Dozviete sa nižšie.


John Cusack

Americký herec, producent a scenárista, ktorého si určite pamätáte z filmu V koži Johna Malkovicha. V súkromí sa venuje kickboxingu. Možno aj preto núti ľudí, dať si s ním kávu. Ale podľa nás, má pravdu:


„Nútim ľudí dať si so mnou kávu. Už len preto, lebo neverím, že priateľstvo môže byť udržiavané bez iných zmyslov ako len počítač a mobil.“


Steven Spielberg

Stevena Spielberga a jeho filmy pozná snáď každý. Prvýkrát predstavil svoje producentské schopnosti v roku 1975 vo filme Čeluste. Nasledovali trháky ako Jurský park, či E.T. Mimozemšťan. Čo však o sebe doteraz neprezradil, je aj to, že vôbec nepije kávu.


„Nepijem kávu. Nikdy v celom svojom živote som nevypil šálku kávy. To je niečo, čo asi o mne neviete.“

Mary-Kate Olsen

Mary-Kate a jej sestru Ashley si určite pamätáte zo seriálu Plný dom, ktorý si našiel svoje miesto aj na našich televíznych obrazovkách v 90. rokoch.


„Keď som bola mladšia, mama nám cez víkendy robievala palacinky s našimi iniciálkami a k nim sme mali šálku „kávy“. Spomínam si, že raz som si spravila svoju vlastnú kávu. Nasypala som do nej asi tonu cukru, zaliezla do svojej herne a tam som si ju vychutnala.“

Jennifer Grant

Svoju prvú hereckú úlohu si zahrala až v 27. rokoch. Pamätať si ju môžeme zo seriálu Beverly Hills 90210 alebo ako hosťujúcu herečku zo seriálu Priatelia.


„Len málo mužov v ich sedemdesiatke vyzeralo rovnako dobre ako môj otec. Aké bolo jeho tajomstvo? Gény, žiadna diéta, sladkosti v zásuvke a hrnček čiernej kávy každý deň.“

Sledujte nás na Facebooku
  • Facebook Basic Square
Najčítanejšie články
bottom of page