top of page

Kávičkujeme spolu už dva roky a my vás odmeňujeme



Presne 3. júna 2014 sme spustili našu stránku www.kavickujeme.sk. Ako dvaja správni milovníci kávy sme spojili svoje sily a vytvorili tak internetovú stránku venovanú iba káve. V žiari reflektorov (rozumej v žiari tvojho monitora) sa ocitla káva so všetkým, čo sa s ňou spája a všetkým, čo ťa o nej zaujíma.


Dva roky je celkom dlhá doba, ale ako vieš, dokáže utiecť veľmi rýchlo. Za tento čas si si u nás na stránke mohol prečítať veľké množstvo článkov o našej kávičke a zároveň si aj zasúťažiť.


Rok 2015 bol pre nás naozaj prelomovým. Hľadali sme, čo nové by sme ti mohli priniesť a čo by ťa zaujímalo. A po dlhom hľadaní sa podarilo. Našli sme partnera, ktorý má dlhoročné skúsenosti s výrobou prírodných kozmetických prípravkov a do nášho tímu sme pridali spoločnosť ORGANIQUE.


Vycestovali sme a spoločne dohodli výrobu produktového radu Coffee Therapy. Zloženie je navrhnuté presne na mieru všetkým milovníkom kávy, pretože obsahuje pravú kávu z ušľachtilej odrody Coffea Arabica (a už z našich článkov vieš, že to je tá kvalitnejšia odroda). A vieš, čo je ešte úplne skvelé? Po použití našich prípravkoch budeš mať vôňu kávy, ktorú tak veľmi miluješ, stále so sebou.


Po necelom roku predaja prípravkov z radu Coffee Therapy na našej stránke, môžeme prezradiť, že to bol dobrý krok! Správni kávičkári si našu kozmetiku s perfektnou vôňou kávy obľúbili a nešetria nás chválou. My za to ďakujeme a odmeňujeme.


Pre všetkých verných, ale aj neverných, či nových zákazníkov máme odteraz (do 24.6.2016) pripravenú 3 EUR zľavu na všetky prípravky, ktoré nájdeš v našom E-shope! Zadaj pri objednávke do časti Apply Coupon kód: narodeniny a nenechaj si ujsť túto našu super narodeninovú akciu :)

Sledujte nás na Facebooku
  • Facebook Basic Square
Najčítanejšie články
bottom of page