top of page

10 vtipov o káve

Existuje množstvo rôznych vtipov na pobavenie a zlepšenie nálady. My sme pre vás zozbierali tie najlepšie vtipy o káve, ktoré kolujú na internete.

Prídu dvaja policajti do kaviarne, sadnú si k stolu a keď ide okolo čašník, tak jeden z nich hovorí: „Pán čašník, dve kávy poprosím.“ A druhý policajt: „Tak mne tiež dve.“

Manžel: „Drahá, už sme spolu 20 rokov, ale takúto vynikajúcu kávu si mi ešte nikdy neurobila.“

Manželka: „Daj to sem, to je moja!“

Chuck Norris vie piť kávu s mliekom tak, že vypije najskôr mlieko a káva mu v šálke zostane.

Hlásenie z kokpitu: „Prepáčte, vážení cestujúci, stewardka ma práve poliala horúcou kávou. Keby ste tak videli, ako vyzerajú moje nohavice spredu...“

Spomedzi cestujúcich sa ozvalo: „To nič, ale keby ste videli moje odzadu…“

Pýta sa ráno manžel manželky - blondínky: „Želáš si kávu do postele?” „Radšej do hrnčeka, miláčik.”

Medvedica neustále nadáva medveďovi v brlohu, ktorý nemôže zaspať zimným spánkom: „Do kelu, keď som ti hovorila v októbri, že nepi toľko kávy, tak si ma nepočúval!“

Idú dvaja policajti na obhliadku a jednému padne do očí automat na kávu, príde k nemu a uvidí: vhodiť 50 centov. Vhodí a vypadne káva. Celý naradostený vhodí ešte raz a vypadne ďalšia. A tak stále dokola, kým nepríde ďalší a hovorí: - Kámo, už sa musíme vrátiť. Šibe ti? Teraz keď vyhrávam?

Babka pozve pár babiek na kávu. Babky prídu a pozývajúca hovorí: Dáte si kávu? Babky: Hej! Keďže majú všetky sklerózu, pýta sa znova: Dáte si kávu? Babky: Hej! Takto sa to zopakuje asi 6 krát. Babky odídu a hovoria: Ani kávu nám nedala! A babka čo ich pozvala, hovorí: Ani na kávu neprišli!

Psychiater pri debate v spoločnosti vraví: - Každý človek má nejakú úchylku. - Ja nemám žiadnu! - odporuje Mišo. - To nie je možné. A ktorou rukou si miešate kávu? - Pravou. - Tak vidíte! Ostatní ľudia to robia lyžičkou.

V kaviarni: Mladík sa prihovorí mladej slečne, či ju môže pozvať na kávu. Slečna hlasno zvolá: "Čože, vy ma pozývate na hotel?“ Niektorí hostia sa začnú obzerať. Mladík vraví: "Nie, zle ste ma pochopili, chcem vás pozvať na kávu." Slečna zvolá na celú kaviareň: "Čože? Vy ma pozývate na hotel?" Väčšina hostí znechutene hladia na mladíka. Mladík v trápnej situácii opúšťa kaviareň. Slečna sa za ním rozbehne a dôverne mu šepká: "Prepáčte, študujem psychológiu a správanie sa ľudí v nečakaných situáciách, prepáčte, nechcela som sa vás dotknúť." "Čože?" Zreve mladík na celú kaviareň. „Dvesto eur ???"

Sledujte nás na Facebooku
  • Facebook Basic Square
Najčítanejšie články
bottom of page