top of page

Kristína Farkašová: Kávy musí byť hlavne veľa


Herečka, moderátorka a momentálne predovšetkým mama krásnych dvojičiek, Kristína Farkašová, nám v rozhovore prezradila, čo v jej živote znamená káva, ale aj to, kde rada kávičkuje.


Čo Vás aktuálne najviac zamestnáva?

Dovolenkovanie. Lokalita: Materská. A niekedy ma veľmi zamestnáva aj to, že sa nám minie káva a nedá mi dopredu vedieť... a potom ma zamestnáva uvažovanie nad tým, ako to vyriešiť čo najpohodlnejšie... aby som nemusela vyjsť z domu.


Všimli sme si Vašu kreatívnu stránku. Venujete sa výrobe pásikavých tričiek s rôznymi vtipnými textami. Ako k tomu prišlo? Kde beriete inšpiráciu?

Prišlo k tomu tak, že som nemala prácu a musela som si niečím privyrábať, tak to nejako spontánne vzniklo. Potom sa vyprofilovala značka Koláčová a keď som potrebovala mojim deťom platiť plávanie pre bábätká, ktoré je veľmi veľmi drahé, vrátila som sa k tomu. A s takým úspechom, že sa teraz hrám na podnikateľku.


Čo pre Vás a vo Vašom živote znamená káva?

Pokoj svätý.


Kde najradšej kávičkujete?

Rozhodne doma na gauči. Popri tom Ele a Matilde čítam knižky. Ony už vedia, že mi tú kávu nemôžu piť, tak ju vždy ovoniavajú. A samé majú smaltové hrnčeky, lebo do takého si ja robievam kávu a hrajú sa, že aj ony kávičkujú. Spočíva to v tom, že štrngajú lyžičkou po prázdnom hrnčeku.


Akú kávu pijete najčastejšie?

Vôbec sa v kávach nevyznám. Pre mňa je dôležité, aby jej bolo veľa. Takže pijem Americano.


Ste usmiata a veľmi pozitívna osoba. Máte nejakú vtipnú príhodu aj pri káve?

S vtipom a nadhľadom jej vlastným nám na túto otázku odpovedala naozaj svojsky a to výstižným obrázkom :)


Kreatívne výtvory Kristíny Farkašovej pod značkou Koláčová si môžete pozrieť TU

Titulné foto: Martin Haburaj

Sledujte nás na Facebooku
  • Facebook Basic Square
Najčítanejšie články
bottom of page