top of page

Bruce Willis a Arnold Schwarzenegger v reklame na kávu


Hollywoodske akčné hviezdy Arnold Schwarzenegger (67) a Bruce Willis (60) sa objavili v reklamnej kampani jednej japonskej spoločnosti. Tá propaguje kávu značky Kowa, pre ktorú sa rozhodli osloviť týchto dvoch známych hercov.


Ide o kávu, ktorá je jednou z mnohých produktov z radu Kewpie Kowa Gold A. Zaujímavosťou je, že sa predáva v plechovkách pod názvom „Power“ a spoločnosť tvrdí, že vás zaručene zbaví fyzického vyčerpania. Z toho dôvodu Bruce Willis stvárňuje pracovníka v lome a Arnold Schwarzenegger pracovníka v bani. Obaja po ťažkej a namáhavej práci spolu so svojimi spolupracovníkmi vypijú tento nápoj a následne pocítia veľký príval energie.


Nie je ničím nezvyčajným, že populárni herci hrajú v rôznych zámorských reklamách. Avšak na druhej strane sú považované za menej lukratívne, čo by mohlo ohroziť ich ďalšiu kariéru. Napriek tomu a určite aj kvôli zaujímavému honoráru Schwarzenegger a Willis ponuku spoločnosti prijali.


Ohlasy na toto reklamné promo, ktoré by malo byť vysielané až 30 rokov, sú rôzne. Jedným sa páči, iní ho považujú za trochu bizardné. Veď posúďte sami :)


Bruce Willis v reklame na kávu značky Kowa:

Arnold Schwarzenegger v reklame na kávu značky Kowa:

Zdroje:

www.japantoday.com; www.japanator.com

Sledujte nás na Facebooku
  • Facebook Basic Square
Najčítanejšie články
bottom of page