top of page

Ako pozvať ženu na kávu?


Pozorovať a zároveň obdivovať ženu z diaľky, milí páni, to nikam nevedie. Ak rozmýšľate nad tým, že nechcete byť tí, ktorí prevezmú iniciatívu, či nebodaj máte strach z odmietnutia, tak si veľmi reálne nechávate ujsť šancu. Nie ste ešte pripravení na oficiálne rande? Chcete sa s ňou lepšie spoznať, kým si rozhodnete, či to chcete posunúť ďalej? Potom stačí, ak sa jej opýtate, či by s vami nešla na kávu. Tým nič nepokazíte, práve naopak. Ženy majú rady príjemné, nenútené rozhovory v útulných kaviarňach pri dobrej káve. Tá navyše „láme ľady“ a navodzuje príjemnú a pohodovú atmosféru.


Krok 1

Obráťte sa k žene, ktorú chcete pozvať. Dajte si záležať na tom, aby z vás vyžarovalo sebavedomie a atraktívnosť. Prvý dojem je veľmi dôležitý. Úsmev musí byť úprimný a pozitívny, pričom s ňou udržuje očný kontakt.


Krok 2

Všímajte si jej reakcie. Ak sa pozerá na vás, keď sa k nej približujete, bez toho, aby odvrátila tvár, tak je to dobré znamenie. Navyše, ak sa pousmeje a zvedavo na vás hladí, tak je isto otvorená komunikácii s vami.


Krok 3

Usmejte sa a mierne skloňte hlavu. Ukazujete tým úctu k nej, k jej priestoru a činnosti, ktorú práve vykonáva.


Krok 4

Predstavte sa a pochváľte ju. Môžete jej napríklad povedať, že vás zaujala, hneď ako vošla dnu, alebo, že ste si všimol, ako číta knihu vášho obľúbeného autora. Komplimentom nič nepokazíte. Avšak majte na pamäti, že to musí byť niečo pekné, nie príliš gýčové, či nebodaj urážlivé, aj keď nechtiac.


Krok 5

Skontrolujte jej reč tela. Ak sa usmieva ostýchavo, hlavu nakláňa smerom k vám, obracia svoju stoličku, aby lepšie na vás videla a komunikovala, či sa chichotá, tak si môžete byť istý, že na vaše pozvanie na kávu bude reagovať pozitívne.


Krok 6

Buďte ležérny, ale priamy. Nechoďte príliš dlho okolo horúcej kaše s otázkou, či má rada kávu, alebo aké má plány neskôr. Len sa jej spýtajte, či si dá kávu. Napríklad môžete povedať: „ Nechcete vyskúšať kávu v novej kaviarni na .... ulici? Pri kladení otázok neformálnym spôsobom sa zmierňuje tlak, ktorý prichádza s konkrétnym časom, či dátumov spoločnej schôdzky.


Krok 7

Nastavte konkrétny čas, dátum a miesto. Ak ona práve vtedy nemôže, ale tvrdí, že by si rada dala kávu s vami, potom nechajte na ňu, nech rozhodne, kedy jej to vyhovuje. Vy sa prispôsobíte a budete sa tešiť na kávu s očarujúcou dámou :)


Zdroj: everydaylife.globalpost.com

Sledujte nás na Facebooku
  • Facebook Basic Square
Najčítanejšie články
bottom of page