top of page

Celebrity o káve II.


Máme tu ďalší diel seriálu Celebrity o káve, v ktorom vám prinášame prehľad výrokov známych osobností o káve. Dnes sa pozrieme na Elizabeth Hurley, Sandru Bullock, Billa Cosbyho a Jackieho Chana.


Elizabeth Hurley

Známa herečka pôvodom z anglického Basingstoku tento rok oslávila 50. narodeniny. Pri pohľade na ňu, by jej tento vek len málokto tipoval. Poznať ju môžete z filmu Zmluva s diablom, či z filmu Štyri svadby a jeden pohreb, kde si hlavnú postavu zahral jej vtedajší priateľ Hugh Grant.


Sama sa nedávno priznala, že: „Nepila som kávu, kým som nemala 27 rokov.“ Nuž, bolo na čase :)


Sandra Bullock

Herečka, ktorú netreba určite predstavovať. Pochádza z umeleckej rodiny. Kým mama bola opernou speváčkou, otec bol hlasový učiteľ. Síce podľa jej slov, vzťah medzi ňou a kávou už skončil, no bolo to dramatické :)


„Vzdala som sa kávy. Je to horšie, ako vzdať sa milenca.“


Bill Cosby

Herec, komik a televízny producent. Azda najznámejším sa stal kvôli úlohe Cliffa Huxtablea v situačnej komédii Šou Billa Cosbyho. Tento rok oslávil 78 rokov a na svoj vek narazil aj vo svojom výroku o káve.


„Ako každý, kto robí tú chybu, že starne, začínam každý deň s kávou a nekrológom.“


Jackie Chan

Právom môžeme povedať, že Jackie Chan je jednou z najznámejších ázijských filmových hviezd na svete. Poznáte jeho vlastné meno? Odstúpte od monitora, aby ste si ho nezaprskali. Je to Čchan Kchung-sang a o káve sa vyjadril naozaj krásne.


„Káva je jazyk sám o sebe.“

Sledujte nás na Facebooku
  • Facebook Basic Square
Najčítanejšie články
bottom of page