top of page

Nový sortiment v e-shope


Spustili sme pre Vás nové kategórie v našom e-shope - okrem obľúbenej kozmetiky Organique teraz u nás kúpite aj výberovú čerstvo praženú kávu z rôznych kútov sveta, kávovary a príslušenstvo pre prípravu kávy.

Výberová káva - dlho sme hľadali sortiment kávy, ktorý by sme Vám vedeli ponúknuť bez kompromisov, tak aby bola čerstvo a kvalitne upražená a umožňuje Vám pripraviť si dokonalé kávové nápoje. Sme radi, že Vám vieme ponúknuť výberové odrodové kávy aj v bio kvalite, ktoré sú cenovo dostupné a pritom dokážu kvalitou a chuťou konkurovať aj o 100% drahším kávam. Prečo neponúkame mletú kávu alebo kávu známych značiek ako Lavazza alebo Segafredo - prečítaj si tu.

Príslušenstvo pre prípravu - okrem rozšírených a dostupných metód ako Mocca a French Press Vám ponúkneme aj ďalšie zaujímavé alternatívy ako Aeropress, Chemex, rôzne prekvapávače a ďalšie super pomôcky pre mletie, váženie a prípravu obľúbených nápojov. Postupne budeme tiež na blogu uverejňovať návody a tipy na prípravu kávy.

Spustili sme zároveň špecializovaný e-shop značky NIVONA - nivonashop.sk, kde nájdete sortiment automatických kávovarov nemeckého výrobcu top kvality za dostupné ceny.

Veríme, že Vám týmto priblížime svet kvalitnej kávy a kávových nápojov. Všetky produkty aj samotná káva v našej ponuke sú nami odskúšané a vrelo ich doporučujeme. Takisto Vám radi pomôžeme s výberom a použitím.

Uvedomujeme si, že nie každý prešiel dlhú cestu objavovania kvalitnej kávy a poznania toho čo káva vie dať. Naším poslaním je priniesť najkvalitnejšie produkty pre zvýšenie kvality a radosti z Vášho života za prijateľné dostupné ceny.

Sledujte nás na Facebooku
  • Facebook Basic Square
Najčítanejšie články
bottom of page